Apple Car daha şimdiden en çok beklenen markalardan biri oldu

Dünyanın en güvenilir markalarından biri olarak kabul edilen Apple, bu unvanının meyvelerini yeni arabasında fazlasıyla yiyeceğe benziyor.

Teknoloji dünyasının en önemli markalarından biri olan Apple, akıllı telefondan tablete, bilgisayardan kablosuz kulaklığa kadar pek çok farklı kategoride cihaz üreten bir şirket. Ancak tüm bu cihazların ortak noktası, Apple kalitesi sayesinde müşterilerine güven duygusu aşılaması. İşte bu durum öylesine kanıksanmış ki, şu an için neredeyse söylentilerden ibaret olan Apple Car daha şimdiden otomobil tutkunlarının gelecek planlamaları arasındaki yerini aldı.

Amerikalı bir analiz şirketi tarafından 200.000 yeni araç sahibi üzerinde yapılan araştırmada, bu sürücülere aracınızı değiştireceğiniz zaman hangi markayı tercih edersiniz sorusu soruldu. Aslında soru gayet açık uçlu olmasına rağmen ankete katılanların %26’sının Apple Car yanıtı vermesi, Amerikalı teknoloji devinin müşterileri üzerindeki etkisini açıkça ortaya koymuş oldu.

Apple Car daha şimdiden en çok beklenen markalardan biri oldu

Apple bu oranla tüketicilerin çok tercih ettiği 3. marka unvanını alırken, listenin zirvesinde ise Toyota markası yer aldı. İkinci sıraya yerleşen ismin de Honda olması Amerikalı otomobil kullanıcılarının tercihlerini Japon otomobil devlerinden yana kullandığını gösteriyor.

Peki Apple Car ne durumda dersiniz? Amerikalı teknoloji devi şu an için bu projesiyle ilgili resmi bir tarih vermedi. Ancak Apple’a yakın kaynaklar, araç üzerinde yapılan geliştirme çalışmalarının devam ettiğini ve her şeyin yolunda gitmesi halinde Apple Car’ın 2025 yılından itibaren yollarda görülebileceğini söylüyor.

100 bin TL altına alınabilecek en iyi arabalar...
Fiat Egea Cross fiyat listesi: En ucuz SUV!
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber