Bu arabaları kadınlar tercih ediyor!

Bazı arabalar genellikle erkeklere hitap ederken, bazı arabalarda daha çok kadınlara hitap ediyor. Araba üreticilerinin arabalarını belirli bir sürücü tipine göre ayarlaması tabii ki tesadüf değil.

Erkekler ve kadınlar, hangi arabayı seçeceklerine karar verirken genellikle farklı şeyler ararlar. Araştırmalar, güvenlik, yakıt ekonomisi ve güvenilirliğin kadınlar için temel nitelikler olduğunu, erkeklerin ise genellikle stil, teknoloji ve imajla daha fazla ilgilendiğini gösteriyor.

Peki kadınlar daha çok hangi arabaları beğeniyor?

Amerikan araştırması, kadınların genellikle küçük SUV'lara ve kompakt hatchback'lere yöneldiğini gösteriyor. Kadınlar sadece küçük araba mı seviyor? Tabii ki hayır.

Bu haberimizde kadın kullanıcılar için daha çok tercih edilen araba modellerini derledik. İşte kadınların daha çok tercih ettiği arabalar!

1. Fiat 500

Fiat 500 satışlarının yaklaşık %60'ını kadınların oluşturduğunu biliyor muydunuz?  Fiat 500 kadın alıcılar arasında inanılmaz derecede popüler olmaya devam ediyor. Büyüleyici tasarımından retro esintili kabine kadar 500, satın alabileceğiniz en karakterli küçük otomobillerden biri.

Popüler Haberler