Bu fiyata alabileceğiniz son 2021 Dacia Duster modelleri! Zam kapıda

Uygun fiyatlı SUV'lar arasında yer alan 2021 Dacia Duster'ın yenilenen fiyatlarını sizler için listeledik!

Renault Grubu'nun CMF-B platformunda üretilen modeller arasında yer alan, üçüncü nesil Dacia Sandero ve Dacia Sandero Stepway modelleri bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Türkiye yollarına çıkmıştı. Üçüncü nesil olma özelliği olan modeller, X-Tronic şanzıman, kör nokta uyarı sistemi, kablosuz Apple Car Play ve elektrikli park freni gibi yenilikler ile satışa sunuluyor.

Ancak markanın en fazla talep göre modelleri arasında Dacia Duster geliyor. Zira Dacia Duster, ülkemizde satışa sunulan en uygun fiyatlı SUV modellerden biri olması sebebi ile rakiplerinin bir adım ilerisinde yer alıyor.

Lakin son aylarda döviz kurlarında yaşanan artış, Dacia Duster fiyatlarını da yükseltmiş durumda. Giriş seviyesi modeli 198.000 TL fiyat etiketine sahipken, en dolu modelinin ise 286.000 TL olarak karşımıza çıktığını görüyoruz. Yine de model en uygun fiyatlı SUV modeller arasında yer almayı sürdürüyor.

Dilerseniz şimdi de 7 farklı fiyat seçeneği ile satışa sunulan 2021 Dacia Duster'ın güncel fiyat listesine hep birlikte göz atalım.

İşte 2021 Dacia Duster modellerin yer aldığı yeni fiyat listesi;

Popüler Haberler