Bu nasıl zam! İşte yenilenen 2021 Volkswagen Golf fiyatları!

2021 Volkswagen Golf, Haziran ayında 58 bin TL'ye varan zamlarla satışta!

Otomobil piyasası için Haziran ayı, zam ayı oldu desek sanırım yanlış olmaz. Son aylarda birçok marka ve model, döviz kurlarındaki artış sebebi ile zam uyguluyordu, ancak Haziran ayında yapılan zamlar can acıtır cinsten oldu. Bu markalardan biri de Polo, Passat, Aerton, Golf, Tiguan, T-Roc, Touareg gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Volkswagen oldu.

Yenilenen sportif tasarımı ile ülkemizde yakın zaman önce satışa çıkan 8. nesil Golf fiyatları ses getirecek şekilde artmaya başlamıştı. Mayıs ayında 21 bin 100 TL'ye varan zamlar gören Golf, içinde bulunduğumuz Haziran ayında ise 58 bin TL gibi, ''Yok artık!'' dedirten fiyat artışları gördü.

2021 Volkswagen Golf modelinin Haziran ayı fiyatlarını incelediğimizde en düşük donanım seviyesine sahip olan Golf 1.0 TSI 110 PS Manuel Impression'ın 58 bin TL'ye varan fiyat artışından sonra 289 bin 200 TL fiyat etiketine sahip olduğu görülürken, en dolu pakete sahip Golf 1.5 eTSI 150 PS DSG R-Line seçeneğinin ise 18 bin 800 TL'ye varan fiyat artışı sonrasında 458 bin 200 TL'den satışa sunulduğu görülüyor.

Dilerseniz şimdi de 2021 Volkswagen Golf modelinin, tüm opsiyon seçeneklerinin yer aldığı Haziran ayı fiyat listesine göz atalım.

İşte 2021 Volkswagen Golf modellerinin yer aldığı Haziran ayı fiyat listesi!

Popüler Haberler