Çok karizmatik: İşte karşınızda 2021 Hyundai Tucson N Line

2021 Hyundai Tucson N Line, şirket tarafından paylaşılan görseller ile kendisini gösterdi. Araç sportif çizgileri sayesinde daha agresif hale geldi.

Karizmayı sportif çizgilerle buluşturacak olan 2021 Hyundai Tucson N Line oldukça merak ediliyordu. Zaman zaman haberlerini duyduğumuz modelin resmi görselleri sonunda Hyundai tarafından paylaşıldı. Yeni tasarım dili sayesinde zaten beğeni kazanan aracın N Line paketi ile daha sportif bir havaya büründüğünü görüyoruz. Bu anlamda Güney Kore merkezli otomobil üreticisinin karizmatik yapıyı keskin sportif detaylar ile birleştirdiğini ifade edebiliriz. Bu bakımdan Yeni Hyundai Tucson N Line paketi, farklı yapısı ile diğer donanım seviyelerinden ayrılacaktır.

Çok karizmatik: İşte karşınızda 2021 Hyundai Tucson N Line

2021 yılının İlkbaharında tanıtılmasını beklediğimiz Hyundai Tucson N Line, yalnızca görsel yapısı ile değil, performansı ile de dikkat çekecek gibi gözüküyor. Zira bu araç, şirketin performans merkezi olarak bilinen N departmanı tarafından şekillendiriliyor. Dolayısıyla bu da merakla beklenen SUV modeli için aklımızda herhangi bir soru işareti bırakmıyor.

Ayrıca gelen bilgiler Güney Kore menşeli üreticinin yalnızca Tucson modelinde değil, yeni nesil tüm otomobillerine N Line donanım seviyesini getireceğini ifade ediyor. Alınan bu kararın altında yatan en temel etmen ise tabii ki de satış rakamlarını arttırmak. Şirket, N Line donanım seviyesinin Avrupa'da satışa sunulacak olan tüm araçlara eklenmesi ile beraber daha sportif ve farklı bir tarz arayan müşterileri kendilerine çekeceğine inanıyor.

350.000TL'ye Volkswagen Polo mu olur? Olmaz böyle zam!
70 bin lira altına alınabilecek en iyi ikinci el otomobiller - Kasım
Samsung Apple’ı yine tokatladı! İşte 2024’ün lideri!
Sonraki Haber