Dacia Duster fiyat listesi! Gözleriniz kanayacak

Bugün sizlerle beraber 2021 model yılını baz aldığımız Dacia Duster’ın fiyat listesi inceliyor olacağız. Haydi başlayalım!

SUV modelleri arasında şüphesiz en çok ilgi görenlerin başında Dacia Duster geliyor. Kabul etmek gerekir ki otomobil sınıfının en kalitelisi değil ancak fiyat anlamında en uygunlarından. Bu da tüketicileri Duster modeline yönlendirmede güçlü bir motivasyon sağlıyor diyebiliriz. Ancak şu günlerde Dacia Duster fiyatları da bir hayli yükseldi. Bunun en önemli sebepleri ise çip krizi ve Türk Lirasındaki değer kaybı.

2021 Dacia Duster fiyatları zirveyi gördü

Dacia genel olarak fiyat performans araçları üretiyor. Firmanın bu anlamdaki en başarılı yüzü ise Duster. SUV sevdalılarının güvenli limanı olan model, son zamanlarda ciddi zamlar aldı. Yakın bir zamanda yenilenen Duster, bu zamların ardından eskisi kadar ilgi görmese de hala sınıfının cazibe merkezi konumunda. Gelin şimdi bu otomobilin versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesini sizlerle paylaşalım.

Model baz donanım seviyesinde kullanıcılara 1.0 litrelik turbo beslemeli benzinli bir motor sunuyor. 90 beygir güç üreten bu motora manuel şanzımanın eşlik ettiğini de söylemiş olalım.

Popüler Haberler