En ucuz sıfır benzinli otomobiller – Mart 2020

Otomobil fiyatları şu aralar uçmuş durumda. Peki 2020 yılı Mart ayı içerisinde peşin olarak satın alabileceğiniz en ucuz sıfır benzinli otomobiller hangileri? İşte bu sorunun yanıtı.

Şu aralar otomobil piyasasında anlam verilemeyen bir fiyat artışı söz konusu. Geçtiğimiz yıl 100.000 TL civarına satılan modeller şu aralar 150.000 TL’ye alınamaz durumda. 2. el pazarında yaşanan bu beklenmedik artış ne yazık ki sıfır otomobil fiyatlarını da etkilemiş durumda.

En ucuz sıfır benzinli otomobiller – Mart 2020

Bu yazımızda 2020 yılı Mart ayı içerisinde satın alabileceğiniz en ucuz sıfır benzinli otomobiller listesi ile karşınızdayız. İşin garip yanı bizim size burada verdiğimiz bayi fiyatlarına bu otomobilleri bulmanın hayli zor olması.

Çünkü pek çok bayide sıfır otomobil bulmak şu aralar zorlaştı. Lakin bu o otomobilin ülkemizde satılmadığını göstermiyor. Çünkü malum sitelere girip baktığınızda pek çok galerinin liste fiyatının üzerine 5 – 10 bin TL ekleyerek aradığınız sıfır otomobili sattığını görüyorsunuz.

Uzun lafın kısası, şu aralar Türkiye’de hem sıfır, hem de ikinci el otomobil almak tam bir şans işine dönmüş durumda.

İkinci el otomobil pazarında fiyatlar günlük olarak yükselirken, sıfır otomobillerde ise baktığınız otomobili bulabilmek için bayi bayi dolaşmanız gerekiyor. Elbette bu her marka model için geçerli değil. Lakin ithal otomobillerde bu durum genel geçer bir kural haline gelmiş.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri en ucuz sıfır benzinli otomobiller Mart 2020 listemizle başbaşa bırakalım.

İşte en ucuz benzinli otomobiller!

Popüler Haberler