En ucuz SUV modelleri 2020 Mart

Mart ayında alabileceğiniz en ucuz sıfır SUV modelleri hangileri? Bu yazımızda ülkemizde en ucuza satılan tüm SUV modellerini tek başlık altında topladık.

Son dönemde SUV tarzındaki modellere olan ilgi hayli arttı. Hem Avrupa’da, hem de Türkiye’de SUV modellerinin revaçta olduğunu söyleyebiliriz. Zaten yerli otomobilin üretilecek ilk kasasının SUV olmasında da bu durumun önemli bir rolü bulunuyor.

En ucuz SUV modelleri 2020 Mart

Peki ülkemizde en ucuza satın alabileceğiniz sıfır SUV modelleri hangileri? Hemen baştan belirtelim, söz konusu SUV modelleri olduğunda çok düşük etiketlerle karşılaşmıyoruz. Eğer benzinli bir sıfır otomobil almak isteseniz muhtemelen 100.000 TL civarına pek çok seçenek bulabilirsiniz. Lakin sıfır bir SUV almak istiyorsanız fiyat aralığınızı 150.000 TL ile 250.000 TL arasına konumlandırmanız gerekiyor. Keza ülkemizde satılan en ucuz sıfır SUV modelinin fiyatı bile 129.400 TL. Sizin de tahmin edebileceğiniz üzere o da manuel, içi tamamen boş olan Duster modeli.

Ortalama dolulukta bir SUV almak istediğinizde ise cebinizden çıkacak olan meblağ rahat bir şekilde 200.000 TL’yi geçiyor.

Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri en ucuz SUV modelleri listemiz ile başbaşa bırakalım.

İşte en ucuz sıfır SUV modelleri

Popüler Haberler