Eniştelerin yeni prensi: Dacia Dokker! Doblo’dan ucuz!

Hafif ticarinin dikkat çeken modeli Dacia Dokker, Türkiye’deki tüketicilerin yeni prensi olabilir. Çünkü araç, Doblo’dan çok daha ucuz!

Bildiğiniz gibi Fiat Doblo, eniştelerin en sevdiği araç olarak dikkat çekiyor. Geniş yükleme kapasitesinin yanı sıra fiyatlarıyla da hafif ticarinin ülkemizde en çok tercih edilen yüzü olmayı başaran Doblo, tahtını kaptırabilir. En azından artık fiyatları ile Doblo’ya ciddi bir alternatif oluşturabilecek bir model mevcut. Evet Dacia Dokker’dan bahsediyoruz. Gelin isterseniz şimdi Doblo’ya meydan okuyan bu aracı hep beraber mercek altına alalım.

Eniştelerin yeni prensi: Dacia Dokker! Doblo’dan ucuz!

Fiyat-performans modelleri ile dikkat çekmeyi başaran Dacia, her alanda rakiplerine göz dağı vermekten geri durmuyor. Hafif ticari sınıfında da kendini göstermeyi planlayan marka, ülkemizde sunduğu uygun fiyatlı araçlar ile kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor. Bugünkü konuğumuz ise markanın pek gündeme gelmeyen yüzü olan Dacia Dokker olacak. Fiyatları ile dikkatimizi çeken model, ülkemizde fazlasıyla sevilen Fiat Doblo’ya oranla çok daha uygun fiyatlara sahip.

Popüler Haberler