Hayret! 2021 Dacia Sandero Stepway fiyatlarında bu defa indirim!

191.400 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan 2021 Dacia Sandero Stepway, 5 farklı fiyat seçeneği ile satışta!

Bilindiği üzere sıfır araç fiyatları aylardır zam görmeye devam ediyor. Zira koronavirüs pandemisini ile başlayan fiyat artışlarını, döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve çip krizi takip etmişti. Dacia Sandero'nun üçüncü nesil versiyonu, bildiğiniz üzere geçtiğimiz Şubat ayında Türkiye'de satışa sunulmuştu. Şubat ayında satışa sunulan Sandero Stepway'in, son 3 ayda yaklaşık 27 bin TL değerinde zam görmüştü. Ancak içinde bulunduğumuz Temmuz ayı fiyatlarını incelediğimizde, bu defa Sandero Stepway fiyatlarında indirim gerçekleştiğini görmekteyiz.

Örneğin; Sandero Stepway modelinin en düşük pakete sahip Comfort 1.0 Turbo ECO-G 100 bg modeli bir önceki ay 196 bin TL değerine ulaşmışken, içinde bulunduğumuz Temmuz ayında ise 4 bin 600 TL indirim görerek, 191 bin 400 TL fiyat etiketi ile, fiyat listesindeki yerini aldı. Diğer yandan en dolu pakete sahip Prestige 1.0 Turbo X-tronic 90 bg modeli ise 217 bin TL fiyat etiketi ile Haziran ayı fiyat listesindeki yerini alırken, Temmuz ayında ise 7 bin 900 TL zam ile 224.900 TL'ye ulaştı.

Dilerseniz şimdi de, Dacia Sandero Stepway'in tüm opsiyon seçeneklerinin de yer aldığı güncel fiyat listesini inceleyelim.

İşte Dacia Sandero Stepway modelinin Haziran ayı fiyat listesi! 

Popüler Haberler