İşte dördünücü nesil Honda Jazz fiyatı ve özellikleri!

Hibrit performansı ve gelişmiş teknolojisi ile dördünücü nesil Honda Jazz Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri!

Civic Sedan, Civic Hatchback, HR-V, CR-V, Civic Type R gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran Honda, 2019 Tokyo Otomobil Fuarı'nda tanıttığı dördüncü nesil Jazz modelini Türkiye'de, 5 Haziran tarihinden itibaren satışa sunuyor. Küçük sınıfın gözde modellerinden olan dördünücü nesil Honda Jazz'nin özellikleri ve fiyat bilgisini merak ediyorsanız sizi hiç bekletmeden detaylardan bahsetmeye başlayalım.

Dördünücü nesil Honda Jazz, Türkiye pazarına yalnızca tek motor seçeneği ile giriş yaparak hibrit güç ünitesiyle satışa sunulacak. Yeni nesil Honda Jazz'nin en dikkat çeken özelliklerinden biri de şehir içinde düşük yakıt tüketimine sahip olması. Model 109 PS (80kW) sistem gücü ve 253 Nm tork üretimi ile oldukça üstün bir performans seviyesi sunuyor. Ayrıca 102 gr/km (WLTP) karma CO2 emisyon salım değeri ve 4,5 lt/100 km (WLTP) yakıt tüketimi değerleri çevre dostu olmasının yanı sıra ekonomik bir yapı sergiliyor.

Modelin dış tasarımını incelediğimizde ise selefinde ve önceki nesillerde olduğu gibi dar ve yüksek tavanlı yapısı ile öne çıkmaya devam ediyor. İç tasarımını incelediğimizde ise aracın kullanışlılığından bir şey kaybetmediğini görüyoruz. Hatta yeni Jazz'nin daha kaliteli ve modern bir görünüm yakaladığını söyleyebiliriz.

Yeni nesil Honda Jazz hakkında en merak edilen konulardan biri ise fiyatı. Executive paketle 310.000 TL karşılığında alınabilen aracın Crosstar Executive paketi ise 320.000 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Dilerseniz şimdi de yeni nesil Honda Jazz'in göz alıcı tasarımını yansıtan görsellere göz atalım.

Popüler Haberler