İşte Volkswagen, ID.4'ün kabinine ait ilk fotoğraflar!

Volkswagen, bu ayın sonlarında resmi olarak tanıtacak olduğu Elektrikli SUV ID.4'ün iç mekanını sergiledi!

Dünyanın önde gelen otomotiv devlerinden biri olan Volkswagen, bu ayın sonlarında gerçekleştirmesi beklenen resmi lansmanı öncesinde ID.4'ün iç mekanını sergiledi.

Şirket resmi lansmanı öncesi ID.4'ün iç mekanını sergiledi!

Volkswagen, bu ayın sonlarında resmi olarak duyuracak olduğu Elektrikli SUV ID.4'ün, açıklamasından önce minimalistik iç tasarımını gösteren görselleri paylaştı.

Şirketin, tamamen elektrikli ilk crossover'ı olma özelliği taşıyan ID.4'e dair ortada pek fazla bilgi olmasa da, aracın kabinine dair paylaşmış olduğu ilk görüntüleri meraklılarının ilgisini çekmeyi başardı.

ID.3'ün kabin tasarımını direkt olarak alan araç, sade ama şık tasarımı ile oldukça dikkat çekiyor.

Volkswagen, ID.4'ün dokunmatik ekranlarını gösteren iç fotoğraflarını incelediğimizde, birden fazla kadranı ve sezgisel bir aydınlatma şeridi olduğunu görüyoruz. Ekranlardan biri bilgi-eğlence merkezi olarak hizmet verirken, diğeri direksiyonun arkasındaki gösterge paneli olarak işlevini gerçekleştiriyor.

Kompakt bir tasarıma sahip olan araç, bu sayede sürücünün en çok ihtiyaç duyduğu kontrollere kolay erişim sağlayarak, kabini mümkün olduğunca az yer kaplayarak sunuyor. Ayrıca Wolfsburglu üretici, aracın kabinindeki döşemeleri de tamamen geri dönüştürülen materyallerden üretecek.

MEB platformunun sunduğu rahatlık ve ön kısımda bir motorun bulunmuyor olması Volkswagen ID.4'ün kabin hacminin bir hayli geniş olmasını sağlayacak. Ayrıca aracın koltuklar dik konumda 543 litrelik bagaj hacmi sunuyor olacak.

Yeni Volkswagen SUV hakkında şimdilik çok fazla bilgi yok, ancak aracın tanıtımını bu ay sonunda gerçekleşecek. Dolayısı ile yakın zaman sonra aracın diğer özelliklerinin de ortaya çıkacağını düşünüyoruz. Yeni bilgilere ulaştıkça siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Dilerseniz şimdi sözü daha fazla uzatmadan, Elektrikli SUV ID.4'ün iç mekanının yer aldığı görselleri inceleyelim.

Popüler Haberler