Müjde! 2021 Nissan Qashqai 44 bin TL'ye varan indirimlerle satışta!

2021 Nissan Qashqai fiyatları güncellendi. 44 bin TL'ye varan kampanya indirimleri adeta cezbediyor!

Otomotiv piyasasında yaşanan hareketlilik fiyatlara yansımaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl otomobil fiyatları hayli artış göstermişti, koronavirüs pandemisi ve kurlardaki yükseliş ise bunun en önemli sebebi olmuştu. Ancak son birkaç aydır fiyatlar düşüş eğiliminde, birçok modelin Şubat ayına ait güncel fiyat listesi de belli oldu.

SUV araçların içerisinde en çok satılan modellerin başında yer alan Qashqai, artık yeni bir görünüme kavuştu.

Nisan Juke, Nisan Micra, Nisan Qashqai, Nissan X-Trail gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Nissan, 2020 ve 2021 model sıfır araç modellerine ait fiyat listesini yeniden güncelledi.

2021 Nissan Qashqai alma niyeti olanlara müjde! Şubat ayı tavsiye edilen kampanyalı liste fiyatları 44 bin TL'ye varan indirimler sunuyor.

En uygun fiyatlı olan modeli 1.3 DIG-T 160 DCT Visia 295.400 TL fiyat etiketi ile satışa sunulurken, en dolu modeli 1.5 dCi 115 DCT UEFA Champions League Edition 403.000 TL fiyat etiketi ile alıcılarını bekliyor.

Fiyatların yanı sıra aracın yeni tasarımını gözler önüne seren görsellere de göz atacağız. Dilerseniz sözü fazla uzatmadan 2021 Nissan Qashqai modelinin güncellenen fiyat listesine  hep birlikte göz atalım.

İşte 2021 Nissan Qashqai modellerin yer aldığı yeni fiyat listesi;

Popüler Haberler