Range Rover Evoque Avrupa’nın en iyi kompakt SUV modeli seçildi

Yeni Range Rover Evoque Avrupa’nın Auto Motor & Sport Best Car ödüllerinde en iyi SUV modeli ödülünü almayı başardı.

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu Land Rover’ın Premium kompakt SUV’u yeni Range Rover Evoque Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olan Auto Motor & Sport Best Car Ödüllerinde en prestijli ödülün sahibi olmayı başardı.

Land Rover şirketinin premium kompakt SUV modeli yeni Range Rover Evoque,100.000'den fazla dergi okuyucusunun katıldığı anketin sonucunda Auto Motor & Sport Best Cars Ödüllerinde En İyi Kompakt SUV ve Off-Road Aracı seçildi.

Bu ödülü kazanmayı neredeyse gelenek haline getiren şirket En İyi Kompakt SUV ve Off-Road Aracı ödülünü 2015, 2016 ve 2017 yıllarında da kazanmayı başarmıştı. Stuttgart'ta düzenlenen ödül töreninde Jaguar Land Rover CCO’su Felix Bräutigam ödülü alırken yaptığı konuşmada: “Best Cars Ödülleri otomotiv endüstrisi için en önemli parametrelerden birisi. Bu sebeple okuyucuların bize layık gördüğü bu özel ödül için çok gururluyuz” ifadelerini kullandı.

Yeni Range Rover Evoque geçmişten gelen yenilikçi tasarım, sunduğu göz alıcı detaylar ve yenilikçi teknolojileri kullanıcılarına sunması bu prestijli ödülü kazanmasında etkili olmuş gibi görünüyor.

11 ülkeden Auto Motor & Sport okuyucularının oylarıyla belirlenen Best Cars Ödülleri, otomotiv dünyasına yön veren ve yalnızca Almanya'nın değil, tüm Avrupa’nın en büyük ve prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor.

Yeni Range Rover Evoque teknik özellikleri;

Yeni Range Rover Evoque modeli dizel ve benzinli motor seçenekleri ile kullanıcılara sunuluyor. Dizel Motor seçeneklerinde başlangıç olarak 148 beygir güç üretebilen aracın 237 beygire kadar güç üretebilen versiyonları bulunuyor. Benzinli motorlarında rakamlar 237 beygir ile  300 beygir arasında yer alıyor. Önceki versiyonlara göre yeni Range Rover Evoque 20 milimetrelik ekstra diz mesafesiyle ve yüzde 10 oranında artırılmış toplamda 591 litrelik bagaj hacmi ile kullanıcılara sunuluyor. Yeni Yeni Range Rover Evoque Avrupa’da 41.000 dolar fiyat etiketi ile satışa çıkarılacak.

Popüler Haberler