Renault Megane fiyat listesi! Sanki Ferrari!

Renault Megane fiyatları zirveyi gördü. İşte otomobilin versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi!

Sıfır otomobil piyasasında yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Çünkü fiyatlar oldukça oynak bir hal aldı. Hemen her ay zam yeni fiyat listeleri yayınlanıyor ve yeni zamlar ortaya çıkıyor. Bu modaya uyan markaların başında ise Fransa merkezli otomotiv devi Renault geliyor. Marka özellikle Megane modeline öyle bir zam yaptı ki şimdiden uyaralım gördüğünüz zaman küçük dilinizi yutabilirsiniz. Dilerseniz fiyat listesini konuşmaya vakit kaybetmeden başlayalım!

Renault Megane fiyat listesi! Sanki Ferrari!

Renault Megane, Joy olarak isimlendirilen en boş paketinde 140 beygir güç üreten 1.3 litrelik benzinli bir motor ile beraber geliyor. Bu motora ise manuel bir şanzıman eşlik ediyor. Şirket, aracı bu donanımda 259.000TL’den satıyor. C sınıfı sedan modeli olan bir araç için istenilen paranın oldukça yüksek olduğunu söylemekte fayda var. Bu versiyon otomatik olsa, fiyat için bir nebze uygun diyebilirdik. Ancak araç bir de manuel vitesle gelince fiyat için uygun demek imkansız hale geliyor.

Renault Megane Sedan daha geçtiğimiz ay 241.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyordu. Ancak sadece bir ay içinde otomobile 18.000 TL zam yapıldı. Peki diğer donanım seviyelerinde durum ne? Dilerseniz lafı fazla uzatmadan sizleri fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Joy 1.3 TCe 140 bg

Fiyat: 259.000 ₺

Popüler Haberler