Sen de mi brütüs? Fiat Egea Sedan fiyatları yine zamlandı!

Nispeten daha düşük fiyata otomobil satan Fiat da gaza bastı. Artık Egea Sedan da ucuz bir araba olmaktan çıktı.

Sıfır otomobil piyasasında yaşanan gelişmeleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Bugün ise Fiat Egea Sedan modelinin versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesini sizlerle paylaşıyor olacağız. Bildiğiniz gibi söz konusu marka ülkemizde üretim yapan ve nispeten uygun fiyat politikası güden bir üretici. Ancak gelinen noktada artık Fiat’ın uygun fiyatlı otomobil sattığını söylemek pek de doğru olmayacaktır. Özellikle Egea Sedan modeline gelen yeni zam sizleri fazlasıyla üzecek.

Sen de mi brütüs? Fiat Egea Sedan fiyatları yine zamlandı!

Sizi fazlasıyla üzecek diyoruz çünkü otomobil henüz Ekim ayının son günlerinde zam almıştı. Ancak kurun son durumu da göz önünde bulundurularak fiyatlar bir kez daha güncelledi. Sonuç ise yine hüsran. Tüketiciler 167.900 TL’den satın alabildikleri Egea Sedan modelini artık 175.900 TL’den almak zorunda. Yani tam olarak 8.000 TL’lik bir zam söz konusu. Peki ama araç baz donanım seviyesinde kullanıcılara neler sunuyor? Haydi inceleyelim.

Fiat Egea Sedan giriş seviyesinde 1.4 litrelik benzinli bir motor ile geliyor. 95 beygir güç üreten bu motora ise manuel şanzıman eşlik ediyor. Dizel motor için ise ödemeniz gereken bedel 221.900 TL. Dilerseniz şimdi lafı fazla uzatmadan sizleri otomobilin versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Popüler Haberler