Skoda Octavia fiyatlarına öyle bir zam geldi ki! Dudağınız uçuklayacak

Skoda Octavia fiyatlarına gelen zammı gördüğünüzde dudağınız uçuklayabilir. İşte detaylar!

Volkswagen’in alt markası olarak bilinen Skoda, resmi internet sitesi üzerinden güncellenen fiyat listelerini paylaştı. Ancak markanın C sınıfı sedan modeli olan Octavia’ya yaptığı zam, deyim yerindeyse dudak uçuklattı. Otomobilin giriş seviyesindeki fiyatı geçtiğimiz ay 365.400 TL olarak görünüyordu. Biz bu fiyatın bile çok olduğunu düşünürken Skoda bunun üzerine bir zam daha yaptı. Yeni paylaşılan listeye göre aracın baz donanım seviyesindeki fiyatı 389.900 TL oldu.

Olmaz olsun böyle zam!

Sadece bir ay içerisinde otomobile 24.000 TL’den fazla zam yapıldı. Tabii ki de bu durum tüketicileri fazlasıyla üzecek. Çünkü yeni tasarım yapısı ile dikkat çeken Skoda Octavia, ülkemizde de beğenilen bir model. Ancak sınıfında Toyota Corolla ve Honda Civic gibi rakipleri varken Octavia’nın bu fiyatlarla çok fazla satış yapmasını beklemek de hayalden öteye gidemez. Yine de biz aracın güncel versiyon seçeneklerini ve fiyat listesini sizlerle paylaşıyor olacağız.

Skoda Octavia baz donanım seviyesinde karşımıza 110 beygir güç üreten 1.0 litrelik benzinli motor ile geliyor. Bu motora tabii ki de DSG olarak bilinen otomatik vites eşlik ediyor. Elite olarak isimlendirilen paket demin de ifade ettiğimiz gibi artık 389.900 TL’ye satılıyor. Diğer donanım seviyelerini ve fiyatlarını aşağıdaki listeden kontrol edebilirsiniz.

Not: Fiyatlar Ekim ayı ile karşılaştırmalı olarak verilmiştir.

Popüler Haberler