Toyota C-HR Hybrid için 109 bin TL'ye varan inanılmaz indirim fırsatı!

Güncellenen fiyatların ardından 2021 Toyota C-HR Hybrid 109 bin TL'ye varan inanılmaz indirim ile satışta!

Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl koronavirüs pandemisi, otomotiv pazarındaki fiyatlarda hareketliliğe neden olmuştu. Zira, pandemi nedeni ile toplu taşımadan kaçınarak salgından korunmayı amaçlayan kişiler, yolculuklarını şahsi araçlar ile gerçekleştirmek istediler. Hal böyle olunca fiyatlar da arz talep doğrultusunda artış gösterdi. Elbette sıfır otomobil almaya herkesin ekonomik durumu elvermiyor. Bu nedenle ikinci el otomobil piyasasına yönelenlerin sayısı da oldukça fazla. Hal böyle olunca, ikinci el piyasası bile cep yakar duruma geldi.

Yeni yılda birçok 2020 model sıfır araç modellerinin fiyatlarında artış olması bekleniyordu. Ancak otomobil fiyatlarında Aralık ayı ile başlayan düşüş Ocak ayında da birçok marka ve model için devam etti.

Toyota, Yaris Hybrid, Yeni Yaris, Corolla Hatchback Hybrid, Corolla Hatchback, Corolla Hybrid, Yeni Corolla, C-HR Hybrid, RAV4 Hybrid 2020 MY, Hilux, Camry Hybrid, Land Cruiser Prado gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Toyota, 2020 model sıfır araç model fiyatları, diğer modellerde olduğu gibi sürekli değişmeye devam ediyor. Diğer yandan ise 2021 liste fiyatları de kendini gösterdi.

2021 model Toyota C-HR ise fiyatı artan modeller arasında yer alıyor. Ancak şu anda 2021 Toyota C-HR Hybrid, 2021 MY ÖTV Teşvik kampanyası le 109 bin TL'ye varan inanılmaz indirim ile satışta!

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan 2021 model C-HR Hybrid güncel fiyatlarının yer aldığı listemize hep birlikte göz atalım!

İşte 2021 model C-HR Hybrid güncel fiyatları;

Popüler Haberler