Uçak fiyatına 184 bg'lik 2020 Volkswagen Arteon SW!

Çin pazarında satılacak olan 184 bg'lik 2020 Volkswagen Arteon SW'nin görüntüleri ortaya çıktı!

T-Roc benzeri denebilecek modellerine bir yenisini daha ekleyen Volkswagen, Çin'in Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na yaptığı tescil başvurusunda 2020 Volkswagen Arteon SW modeline ait fotoğrafları sızdırıldı.

Çin'de "CC" adı ile satışa sunulan model, ilk bakışta plastik tamponu ve arttırılmış yerden yüksekliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak Volkswagen'in Avrupa ülkelerinde satacak olduğu modelde bu düzen değişiklik gösterebilir.

Volkswagen ayın başında yayınladığı teaser görselinde makyajlı Arteon'un 24 Haziranda tanıtılacağını duyurmuştu. O nedenle bunu 24 Haziran tarihinde hep birlikte göreceğiz.

Alman üretici, yeni Arteon / CC Shooting Brake'in Passat Variant ve Alltrack'la çakışmayacağı konusunda da oldukça net. Çünkü Volkswagen, altyapı olarak aynı olsalar da bu iki otomobilin tasarım ve duruş açısından, birbirinden farklı kitlelere hitap ettiğini savunuyor. Zaten Volkswagen'in Arteon'u üretme sebebibinin temelinde bu yatıyor.

Model teaser görsellerine paralel bir görüntü çizdiğinden bu anlamda beklenmedik ya da şaşırtıcı bir sürpriz yok. Üzerinde "330 TSI" amblemi bulunan beyaz modelin Elegance paketine sahip olduğu düşünülüyor. Aracın kaputu altında ise tam olarak 184 bg'lik 2.0 TSI motor yer alıyor.

Turmerik Sarısı örnekte ise "380 TSI" amblemi gözümüze çarpıyor. Bu modelin ise muhtemelen 200 bg üzerinde bir güce sahip olacaktır. moto1'in iddiasına göre makyaj ile aileye katılması beklenen Arteon R modelinin yine 2.0 TSI motordan tıpkı Golf 8 R gibi en az 333 bg alması bekleniyor.

Şimdilik elde edilen bilgiler bu kadar, araca dair ayrıntılar geldikçe siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam edeceğiz. Dilerseniz şimdi de aracın görsellerine göz atalım.

Popüler Haberler