Yeni Dacia Duster Türkiye fiyatları! Tam bir fiyat-performans aracı!

Geçtiğimiz haftalarda ülkemiz pazarına giriş yapan Yeni Dacia Duster, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. İşte modelin güncel fiyat listesi.

B-SUV alanında yer alan Dacia Duster, makyajlanmış versiyonu ile beraber geçtiğimiz haftalarda ülkemizde satışa çıktı. Çeşitli dokunuşlar ile aracı daha şık hale getiren Dacia, fiyat anlamında da yine oldukça iddialı diyebiliriz. Geniş versiyon seçenekleri ile tüketiciler için ciddi bir alternatif oluşturan aracın güvenlik sistemlerinde de önemli gelişmelerin olduğunu görüyoruz. Firma bütün donanım seviyelerinde bu anlamda ufak dokunuşlar yapmış.

Yeni Dacia Duster Türkiye fiyatları! Tam bir fiyat-performans aracı!

Yeni Dacia Duster Türkiye fiyatı, giriş seviyesinde 209.000 TL olarak kendisini gösteriyor. Comfort olarak isimlendirilen bu donanım seviyesinde kullanıcılara 1.0 litrelik turbo beslemeli olan ve 90 beygirlik güç üretebilen benzinli bir motor sunuluyor. Sonunda EDC şanzımana da kavuşan Duster, dizel tarafında ise artık 115 beygir güç üreten 1.5 litrelik bir motor kullanıyor. Yine Comfort donanım seviyesindeki bu paketin fiyatı ise 241.000 TL olarak belirlenmiş durumda.

B-SUV sınıfında olan model rakipleri ile karşılaştırıldığında tam bir fiyat-performans aracı olarak öne çıkıyor. Eğer siz de yerden yüksekte olan ancak maliyet anlamında daha uyguna yapılmış bir araç satın almak istiyorsanız, Duster bu konuda biçilmiş kaftan olacaktır. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan artık otomobilin güncel fiyatları ile sizleri baş başa bırakalım. Fiyatları aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Popüler Haberler