Yeni Hyundai Bayon fiyat listesi! Eylül ayı son fırsat!

Çıkışını gerçekleştirdikten sonra ülkemizdeki tüketiciler tarafından fazlasıyla ilgi gören Yeni Hyundai Bayon, fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Yeni Hyundai Bayon, ülkemizde fazlasıyla sevildi. Çıkışını gerçekleştirmesinin üzerinden uzun süre geçmeyen model buna rağmen Türkiye yollarında fazlasıyla görülüyor. Bu da tüketicilerin aracı hatırı sayılır derecede tercih ettiğini ortaya koyuyor. Biz de bugün sevilen otomobilin güncel fiyat listesini sizlerle paylaşıyor olacağız.

Yeni Hyundai Bayon fiyat listesi! Eylül ayı son fırsat!

Kona’nın kardeşi olarak lanse edilen Bayon, sınıfına göre geniş yaşam alanı ile beğeni kazanıyor. 411 litrelik bagaj hacmi ile de standartları zorlayan araç, 15 ve 17 inçlik jant seçenekleri ile geliyor. Üst versiyonlarda 10.25 inçlik multimedya ekranı sunan otomobil, Android Auto ve Apple Car Play desteğine de sahip. Buna ek olarak (donanım seviyesine bağlı olarak) 8 inçlik bir dijital gösterge ekranının da tüketicilere sağlandığını söylemiş olalım.

Yeni Hyundai Bayon Eylül ayında da güzel fiyat avantajlarını sürdürüyor. Ancak aracı satın almak isteyen kişilerin elini biraz çabuk tutmasında fayda var. Zira önümüzdeki aylarda çeşitli değişiklikler karşımıza çıkabilir. Hali hazırda otomobil baz donanım seviyesinde 201.900 TL’den alıcı buluyor. Bu pakette kullanıcılara 1.4 litrelik benzinli bir motor seçeneği sunuluyor ve bu motora manuel şanzıman eşlik ediyor. Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan modelin fiyatlarıyla sizleri baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Popüler Haberler