Yeni Toyota Yaris fiyatları çok makul! Kaçırmayın!

2021 Toyota Yaris fiyatları zirveyi gördü. İşte otomobilin versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi!

B segmentinde yer alan Toyota Yaris, makyajlı kasası ile beraber çok daha şık bir tasarım çizgisi yakaladı. Artık herkese hitap eden bir yapıya bürünen otomobilin özellikleri ise B segmentine ait olduğunu buram buram hissettiriyor. Dar bir arka yaşam alanı sunan modelin bagaj hacmi ise sadece 286 litre. Yaris bu anlamda sınıfta kalsa da geniş versiyon seçenekleri ile ülkemizde tercih konusu oluyor.

Yeni Toyota Yaris fiyatları uçtu! Bu fiyata Yaris mi olur?

NCAP testlerinden beş yıldız alarak ne kadar güvenli olduğunu kanıtlayan Yeni Toyota Yaris, hali hazırda ülkemizde 185.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Vision olarak isimlendirilen baz donanım seviyesinde kullanıcılara 1.0 litrelik benzinli bir motor sunuluyor. Bu motora manuel bir şanzımanın eşlik ettiğini de söylemeden geçmeyelim.

Otomatik isteyenler ise biraz tuzlu bir bedel ile karşı karşıya kalıyor. Fiyat listesine baktığımızda Dream donanım seviyesindeki otomatik Yaris için 233.000 TL’lik bir bedel belirlendiğini görüyoruz. Bu noktada hem orta pakete geçişin hem de otomatik şanzımana geçişin maliyetini sonuna kadar hissetmek mümkün. Hibrit seçeneklerde ise dudak uçuklatan fiyatlar söz konusu. Eğer hibrit seçeneği tercih etmek istiyorum diyorsanız, cebinizden çıkması muhtemel en az tutar 341.750 TL oluyor.

Popüler Haberler