Bethesda Rage 2 duyurusuna hazırlanıyor!

Bethesda'nın E3 2018 konferansı öncesi internette verdiği sinyaller Rage 2'nin habericisi olabilir.

Bethesda Softworks E3 2018 öncesi yeni bir duyurunun gerçekleşeceği sinyalini veriyor ve bu duyurunun Rage 2 olma potansiyeli oldukça yüksek.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Walmart Kanada Rage 2'yi kullanıcılar için listelemeşti. Bunun ardından Rage'in resmi twitter hesabı tekrardan aktif edildi ve Walmart Kanada'ya esprili bir şekilde Rage 2 listelemesinde bazı eksikler ve yanlışlıklar olduğunu espirili bir şekilde ifade etti.

Bethesda Softworks'ün twitter hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar da Rage 2 duyurusunun adeta kanıtı diyebiliriz. Özellikle alttaki fotoğraftaki kadının Rage cosplayi, Anarchy Tours yazısı ve bu yazının arkasında bulunan A harfi. Harf 2010'da çıkan Rage'in yazı fontundaki A ile uyuşuyor ve Rage'in resmi twitter hesabının paylaştığı harf de tam olarak Rage fontuyla aynı diyebiliriz.

E3 öncesi belki resmi duyuru yapılabilir. Bethesda Softworks'ün yine twitter hesabı üzerinden paylaştığı Big Ben saat kulesi fotoğrafında saat 5: 14'ü gösteriyor. Ayrıca saat kulesinin pembe renk boyası Rage'in twitter hesabının Walkmart Kanada'ya gönderme yaparken kullandığı renk ile aynı. Bu bir işaret olabilir mi?

Bethesda Softworks E3 2018 basın konferansı 11 Haziran tarihinde Türkiye saati ile saat 04:30'da başlayacak. O zaman tüm bu teorilerin gerçek olup olmadığını hep beraber göreceğiz.

Days Gone için yeni detaylar paylaşıldı!
Sony'nin E3 planları sızdı!
OnePlus 13 yeni render görüntüleri ortaya çıktı
Sonraki Haber