Can sıkıntısına iyi gelecek ücretsiz 10 mobil oyun!

Koronavirüs salgını sebebi ile evde kaldığımız bu günlerde, can sıkıntınıza iyi geleceğini düşündüğümüz bazı oyunları sizler için listeledik. İşte telefonunuzda oynayabileceğiniz 10 ücretsiz oyun!

İlk olarak Çin'de keşfedilen ve kısa zaman içinde tüm kıtalara hızla yayılan koronavirüs salgını sebebi ile ülkemizde de çeşitli önlemler alındığını biliyoruz. Uzmanlar virüsün bulaşmasını engellemek için en çok kalabalık ortamlardan uzak durulması gerektiğini söylüyor. Uzmanların ve yetkililerin bu çağrılarına kulak veren bir çok marka da gerek çalışan gerekse müşteri sağlığını korumak için mağazalarını kapama yoluna gitti. LC Waikiki, Beymen, Kiğılı, Boyner, YKM, Vakko,  Network, Karaca, Yargıcı, Twigy, Roman, Mudo, Efor, Faik Sönmez, B&G, Ikea, Gratis, Paşabahçe, Decathlon, Hotiç Marks & Spencer, GAP, Samsonite, İpekyol, Tumi, Flo, Desa, U.S Polo, Greyder, Lufian, Altınyıldız, Avva, Machka, Twist ise bu uyarıları dikkate alarak kapatma kararı alan mağazalardan bazıları.

Bunun yanında çok sayıda insanın bir araya geldiği AVM’ler de teker teker kapanma kararı aldı, kapanmayan AVM'lerde ise onlarca mağaza kapalı olduğundan dolayı alışverişe çıkan kişi sayısı oldukça azdı.

Ek olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Sağlık Bakanlığımız ile süreci hassasiyetle takip ediyoruz. Okullardaki eğitime ara verilmesi kararını virüsün dünyadaki yayılımı ve Bilim Kurulunun verileri doğrultusunda aldık. Okulların açılabilmesi için de yine Bilim Kurulunun verilerine ihtiyacımız var. Durum netleştiğinde alınacak kararları tüm halkımızla paylaşacağız." açıklamasında bulundu ve ardından EBA TV ile uzaktan eğitim verilerek bir çözüm bulundu.

65 yaş üzeri kişilerinden evinden çıkması yasaklandı. vs vs derken birçok vatandaşımızda koronavirüs salgınından nasıl korunulması gerektiğine dair bilinç oluştu. Artık birçoğumuz zorunlu bir durum olmadıkça evdeyiz.

#EvdeKal dediğimiz bu günlerde can sıkıntınıza iyi geleceğini düşündüğümüz, telefonunuzdan oynayabileceğiniz 10 ücretsiz oyunu sizler için bir araya getirdik.

İşte o oyunlar;

Popüler Haberler