CoD Black Ops 2'nin ana karakteri Anonymous mu olacak?

Call of Duty Black Ops'un yeni videosu şaşırtıyor!

Dünyanın en iyi silahlı oyunlarından olan Call of Duty yeni Black Ops serisini geçtiğimiz saatlerde yaptığı bir açıklama ile duyurdu. Her yıl seri bir şekilde çıkarılan Black Ops oyununun yeni serisi 2 resmi olarak duyurulmasıyla birlikte ilk fragmanı da yayına koyulmuştu. Black Ops 2'ye ait yeni haberler geldi.

Haberlerden birisi de çıkış tarihi ile alakalı. İnternette yapılan tahmin haberleri her zaman olduğu gibi doğru çıktı ve oyunun yapımını tahmin edilen Treyarch üstlendi. Call of Duty: Black Ops 2 Treyarch tarafından PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için şuanda profesyonel stüdyolarda hazırlanmakta. Dünyanın en çok oynanan oyunları arasında olan bu oyunun çıkış tarihi de kesinleşti diyebiliriz: Call of Duty: Black Ops 2’nin 13 Kasım 2012 kullanıcılarla buluşacak.



Diğer bir haberimize gelecek olursak,  geçtiğimiz saatlerde Activision başlattığı Viral reklam kampanyası ile ilginç bir video ile karşımza çıktı. Bu yeni reklamda bizleri büyük bir sürpriz karşıladı. Videoda Black Ops 2'nin  baş karakterlerinden birisi Anonymous olarak karşımıza çıkıyor.


Videomuzun ortalarına doğru ABD'nin silah teknolojilerinden bahsediliyor. İnsansız silahlar, uzaktan kontrol edilen teknolojik kimyasal silahlar.
Hackerların bi silahların bir tanesini değil, tamamını ele geçirmesinin felaket olabileceğini videoda belirten uzmanlardan sonra ise ekrana Guy Fawkes maskeli bir terörist yani bizzat Anonymous geliyor.

GTA 5'in çıkış tarihi belli oldu mu?
Angry Birds'in yapımcısı Rovio'nun yeni bombası!
Apple Sony’e özendi! iPhone 17 Slim geliyor!
Sonraki Haber