Dying Light 2 E3 2019'da boy gösterecek!

Dying Light 2'nin bu yıl E3 2019'da yer alacağı resmi olarak doğrulandı.

Geliştirici Techland, Dying Light 2'nin bu yıl E3 2019'da yer alacağını resmi olarak doğruladı. Dying Light 2 geçtiğimiz yıl E3'te Microsoft basın konferansı esnasında duyurulmuştu.

Dying Light 2 E3 2019'da boy gösterecek!

Bu yıl da orada görmemiz mümkün. Microsoft E3 2019 basın konferansı 9 Haziran'da Türkiye saati ile 23:00'da başlayacak. Açık dünya aksiyon macera rol yapma oyunu E3 2018'de duyurulduğundan bu yana hiç gösterilmedi ve hakkında herhangi bir bilgi de paylaşılmadı.
 
Şu ana kadar bildiklerimizden göze çarpanlar: haritanın ilk oyundakine göre dört kat büyük olması, geliştirilmiş parkur ve dövüş sistemi, diyalog seçeneklerinin yer alması ve verilen kararların oyunun gidişatına etki edecek olması.

Baldur's Gate, Fallout: New Vegas ve Torment: Tides of Numenera oyunlarında çalışmış yazar/hikaye anlatımı tasarımcısı Chris Avellone'un ve The Witcher 3'ün Bloody Baron görevinden sorumlu yazarların Dying Light 2 ekibine dahil.

Ayrıca Dying Light 2'de ana karakter ilk oyundan tanıdığımız Kyle Crane olmayacak ve ikinci oyun farklı bir yerde, farklı karakterle, farklı bir hikaye anlatacak. Dying Light 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştiriliyor. Oyunun 2019'da çıkacağı açıklanmıştı.

PS4 oyunlarını Android cihazlarda oynayabilirsiniz!
Xbox Live Gold Mayıs 2019 oyunları!
Fenerbahçeliler şokta! İsmail Kartal istifa etti!
Sonraki Haber