EA, açık dünya Star Wars oyunu üzerinde çalışıyor!

EA'in, yeni çıkacak Star Wars oyunu çevrimiçi ve açık dünya olacak. Detaylar haberimizde!

Star Wars serisi oyunlarını genel olarak Electronic Arts DICE stüdyosu geliştiriyor olsa da, Visceral Games de bir Star Wars oyunu üzerinde çalışıyordu. Ancak, Electronic Arts, söz konusu stüdyoyu geçtiğimiz aylarda kapattı ve Star Wars projesi Electronic Arts Vancouver'a teslim edildi.

Önceden hikaye üzerinde kurulu olarak geliştirilen Star Wars oyunu, eski yapıdan tamamen uzaklaştırılacak ve çevrimiçi bir açık dünya oyunu olacak. Bu kadar bilginin kaynağı ise iş ilanı. Bu ilana göre, açık dünya Star Wars oyunu için Baş Çevrimiçi Mühendisi aranıyor. Bununla da bitmiyor Electronic Arts, yeni Star Wars oyunu için Ürün Tasarımı ve Baş Konsept Artisti için iki ayrı kişi daha arıyor.

Electronic Arts 2013 yılında da benzer iş ilanlarını vermişti. İş ilanlarını bu bağlantıdan görebilirsiniz. Star Wars oyunları Battlefield oyunlarıyla birer yıl dönüşümlü olarak piyasaya sürülüyor. Bu yıl da Battlefield oyununun piyasaya sürüleceğini göz önüne alırsak 2019 kışında açık dünya Star Wars oyunu piyasaya sürülecektir. Konu hakkında yeni detaylar çıktıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. 

Street Fighter dizisi geliyor!
Far Cry 5'i 10 dakikada bitirmek mümkün
Huawei'nin yeni amiral gemisi sektörde bir ilke imza atıyor, eşsiz bir kamera
Sonraki Haber