eFootball 2022 resmi çıkış tarihi ve tüm detaylar!

eFootball 2022'nin resmi çıkış tarihi Konami tarafından duyuruldu. Yayıncı ayrıca lansmanın içeriğini ve diğer tüm ayrıntıları da açıkladı. İşte detaylar!

Pes'in haberlerini ve yeni mirasçısı olan eFootball'a dair özel haberlerimizi okuduysanız, spor serisinin bu yeni bölümüne yönelik beklentilerin özellikle yüksek olduğunu biliyorsunuzdur. Ancak etkinlik için seçilen formatla ilgili çok sayıda bilinmeyen var.

"eFootball 2022, çok yakında yayınlanacak, oyunculara yeni futbol simülasyon platformundan ne bekledikleri hakkında birçok bilgi verecek, çok yakında beklenen ilk büyük güncellemeden önce, resmî açıklama yapıldı. Konami Digital Entertainment için eFootball serisinin yapımcısı Seitaro Kimura şunları söyledi: "eFootball yeni futbol platformumuzun adıdır, eFootball 2022 ilk içerik sezonumuzun resmi başlığıdır."

Platform güncellemeleri, platformlar arası eşleştirme ve mobil kontrol cihazı desteği gibi yeni özellikleri önümüzdeki aylarda sık sık yayınlayacak ve her zaman ücretsiz olacak. İçerik ve oyun modları ile ilgili gelecekteki güncellemeler oyunculara hem ücretsiz hem de premium bir seçenekle sunulacak.

İşte eFootball 2022

Popüler Haberler