En iyi düşük sistemli oyun önerileri

Evde kaldığımız bugünlerde eğlenceli vakit geçirmeniz adına, birbirinden farklı türlerde ve düşük sistemli oyunları sizler için listeledik.

Korona virüsü salgınından korunmak amacı ile evde kaldığımız bugünlerde, siz değerli okuyucularımız ile birbirinden güzel oyun ve film tavsiyelerini daha sık şekilde paylaşmaya devam ediyoruz. Zira şu an evde eğlenceli vakit geçirmek adına yapılabilecek en iyi şeylerden biri de oyun oynamak olsa gerek.

Yeri geldi ücretsiz oyunları siz değerli okuyucularımızın beğenisine sunduk, yeri geldi en iyi oyunları listeledik, yeri geldi indirimli oyunları derledik.

Elbette her oyuncunun cihazı, yüksek grafikli oyunları deneyimleme konusunda üstün performans sağlayamayabilir. Merak etmeyin sizleri de unutmadık.

İşte bu anlamda hem düşük sistem gereksinimleri sunan, hem de görüntü kalitesi anlamında sizleri üzmeyecek olan, birbirinden kaliteli ve farklı türlerde oyunların bulunduğu listemize göz atmanızda fayda var. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri o oyunlarla başbaşa bırakalım.

İşte en iyi ve düşük sistemli 12 oyun;

Popüler Haberler