En iyi grafiklere sahip 15 mobil oyun!

En iyi grafiklere sahip birbirinden farklı türde 15 mobil oyunu sizler için listeledik!

Bildiğiniz üzere koronavirüs günlerinde evde eğlenceli vakit geçirebilmeniz adına son günlerde oyun tavsiyelerimizin bulunduğu içerik sayımızı artırdık. Bugüne dek PC, Nintendo, Xbox, PlayStation oyun konsolları için birbirinden farklı türlerde oyun tavsiyelerinde bulunduk.

Bu oyunları paylaşırken bazen, ücretsiz oyunları, bazen kampanya dahilindeki indirimli oyunları, bazen Epic Store ya da Steam gibi platformların haftalık olarak oyuncuların beğenisine sunduğu hediye oyunları ele aldık.

Elbette her oyuncunun sevdiği farklı türde oyunlar mevcut, o nedenle oyun tavsiyelerimizin bulunduğu listelerimizi derlerken, oyunların birbirinden farklı türlerde olmalarına özen gösterdik. Son olarak sistem gereksinimleri düşük oyunları derleyerek, düşük bütçeli oyuncuların sahip olduğu bilgisayarları da düşünerek bir liste derlemiştik.

Şimdi de hemen hemen herkesin sahip olduğu akıllı telefonlarda oynayabileceğiniz birbirinden güzel ve yüksek kalitede grafiklerin yer aldığı mobil oyunları dikkate alarak bir liste derledik. Gelin bu listemizde bulunan oyunlara hep birlikte göz atalım.

İşte sizler için derlediğimiz en iyi grafiklere sahip 15 mobil oyun;

Popüler Haberler