Futbol oyunu mu komedi filmi mi? Fifa 20 hatalarıyla güldürüyor!

Popüler futbol oyunu FIFA 20, oyuncular tarafından beğeni toplarken bazen de ortaya çıkan komik hatalar ile gündeme geliyor.

Electronic Arts’ın geliştiriciliğini üstlendiği popüler futbol oyunu FIFA 20, oyun severler tarafından oldukça beğeniliyor. Her yıl düzenli olarak piyasaya sürülen FIFA serisi, grafik ve gelişimlerinden bahsettirdiği kadar hatalarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.

EA Sports tarafından serinin en yeni oyunu olarak piyasaya süren FIFA 20’de de yine oyun severleri güldürecek cinsten bir hata ortaya çıktı. Öyle ki, kariyer modunda Beşiktaş’ın Alman file bekçisi Loris Karius’u ilk 11’e almasanız dahi Karius bir anda sahanın içerisinde beliriyor.

Bu durum maçın olağan akışında bir orta saha mücadelesinde olabildiği gibi, yapılan gol sevinçlerinde de ortaya çıkabiliyor. Daha sonra ortaya çıkan detaylar ise daha da garip. Bazı kullanıcıların paylaştığı ekran fotoğraflarına göre Loris Karius sadece Beşiktaş’ın maçlarında değil, farklı iki takımın karşılaşmalarında da sahada görülebiliyor.

Örneğin ortaya çıkan bir fotoğrafta Brezilya-Arjantin müsabakasında da Alman kalecinin sahanın ortasında yer aldığı ayan beyan belli oluyor.

FIFA 20’deki komik hatalara bir yenisi daha eklendi

Son zamanlarda ortaya çıkan yapay zeka hataları ve komik görüntüler ile fazlaca eleştiri alan FIFA 20’nin başı bu kez de Beşiktaş’ın tartışılan kalecisi Loris Karius ile başı dertte gibi gözüküyor. Kısa zaman içerisinde sunulacak bir güncelleme ile beraber bu sıkıntının da halledileceği düşünülürken, oyuncular bu yılki hatalardan dolayı adeta saç baş yoluyor.

Hatta bu durumun sadece kariyer modunda veya hazırlık maçlarında değil de FIFA’nın rekabeti oldukça yüksek olan modu Ultimate Team’de de ortaya çıkması zaman zaman güldürmek yerine oyuncuları daha büyük bir sıkıntıya sunuyor. Loris Karius’un olmadık zamanlarda bir anda ortaya çıkması internette de komik yorumların ortaya çıkmasına sebep oluyor.

Evde canınız sıkılmasın! İşte haftanın oyunları! (23 -29 Mart)
Koronavirüs salgını Valve’e yaradı! Steam rekor kırdı!
Volkwagen T-Roc fiyatları şaşırttı, ilk defa bu seviyelerde
Sonraki Haber