PUBG mobilde aldı yürüdü

Açık dünya temalı çok oyunculu oyun PlayerUnkown's Battlegrounds ya da bilinen adıyla PUBG'nin kısa süre önce duyurulan mobil sürümü birçok ülkede en çok indirilen oyun oldu.

PlayerUnknown's Battlegrounds yani PUBG kısa süre önce uluslararası tanıtımı yapılan mobil sürümü, 100’den fazla ülkede ve bölgede en çok indirilen oyun oldu. Geniş kitlelerce tanınan açık dünya oyunu PUBG, 19 Mart’ta mobil sürümünü uluslararası indirilmeye açmıştı. App Store ve Google Play Store’da oyuncularla buluşan oyun, oyunculardan ve eleştirmenlerden çok sayıda pozitif yorum aldı. Ancak bazı oyuncular mobil sürümün çok kolay olduğu konusunda eleştiriler de getirmişti. Hatta özellikle oyun tarafında ilgili oyuncuların paylaştığı ekran görüntülerinde sürekli birinci olmaları da eleştiri konusu olmuştu.   

PlayerUnknown's Battlegrounds’un PC ve konsol sürümündeki tüm özellikleri taşıyan oyunun mobil sürümü, pek çok ülkede ve bölgede en saygı duyulan oyun haline geldi.

PUBG Corporation ve Tencent , dünyada en çok erişilebilir platformda oynanan özgün ve tatmin edici bir PUBG deneyimi oluşturmak için ortak bir çalışma yaptı. Bütün oyunculara en iyi hâle getirilmiş bir deneyim sunmak, popüler açık dünya oyununu mobile aktarırken oyun geliştiricilerin hedefi oldu.

Açık dünya temalı oyunda birden fazla oyuncu ile çeşitli hazineler ve ödüller toplayarak karakterinizin deneyimini artırıyorsunuz. Ekip olarak da oynanan oyun son ayların en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Dünya çapında milyonlarca kişinin oynadığı oyun Türkiye'de de oldukça popüler. 

PUBG Mobile’ı Apple App Store ve Google Play Store uygulamalarından ücretsiz indirirerek, hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

EA yapay zekaya Battlefield 1 öğretiyor!
Hitman: Spring Pack için büyük fırsat!
Lenovo merakla beklenen bilgisayarını satışa sundu, kullanıcılar kuyrukta bekliyor
Sonraki Haber