Street Fighter da dizi oluyor

Capcom, 2014'teki Street Fighter web serisinin devamını çekmeye karar verdi!

Dağıtım ve prodüksiyon şirketi Entertainment One, 2014 yılında izleyicilerle buluşan Street Fighter: Assassin Fist'in arkasındaki ekibe destek vermeyi planlıyor. Proje, oyun geliştiricisi ve yayıncısı Capcom'dan tam destek görüyor.

Dizi, ilk olarak 1991’deki Street Fighter 2: The World Warrior’da işlenen hikayeye dayanacak. Ryu, Ken, Guile, Chun-Li ve M. Bison gibi klasik karakterlere sahip olacak.

Entertainment One Başkanı Mark Gordon, projeye şahsen katılacak. Önceki kuruluşu olan The Mark Gordon Company, yakın zamanda Entertainment One tarafından satın alındı. The Mark Gordon Company, Er Ryan'ı Kurtarmak ve Hız Tuzağı gibi başarılı filmlerle tanınıyor. 

Street Fighter serisinin yapımcılarından Yoshinori Ono konu hakkında, “Assassin Fist'in arkasındaki ekip tarafından yönlendirilen uzun bir aramadan sonra, olağanüstü bir deneyime sahip olan bir şirketle ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Büyük bir TV dizisi olarak Street Fighter’ın harika bir uyarlamasını yapmamıza yardımcı olacak referanslara sahipler“ dedi.

Far Cry 5'i 10 dakikada bitirmek mümkün
Nintendo Switch 2 şekilleniyor
Asgari ücretlilere TOGG kıyağı, herkes rahatlıkla alabilecek
Sonraki Haber