Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition kutusundan çıkıyor

Uncharted 4 için hazırlanan en özel sürüm kutusundan çıkıyor!

Playstation 4 sahiplerinin uzun süredir beklediği Uncharted 4 A Thief's End'in çıkmasına çok kısa bir süre kaldı. Bu süre zarfında Sony'nin oyunla ilgili çalışmaları da devam ediyor. Oyun için hazırlanan Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition ve Special Edition sürümleri de ortaya çıktı. Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition sürümünün kutu içeriği ile sizleri başbaşa bırakıyoruz.

Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition oldukça büyük bir kutuyla geliyor. Kutunun içiyse Uncharted hayranlarını memnun edecek içeriklere sahip.


Kutudan ilk olarak özel bir tasarımla hazırlanmış olan metal kutulu Uncharted 4 A Thief's End çıkıyor. Kapak üzerindeki tasarım gerçekten çok başarılı.


Bu da metal kutunun arka yüzü. Çizimler hem kapağın ön kısmına hem de arka kısmında son derece başarılı.


Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition ile gelen bir diğer içerik ise 48 sayfadan oluşan Artbook. Bu kitapçıkta oyunun gelişim sürecini gösteren ve katkısı bulunan çok sayıda görsel içerik ve çizim yer alıyor. Koleksiyon tutkunları için güzel bir parça olacaktır.


Bu güzel parçaların yanında bazı standart broşürler de yer alırken, bir de yapımcı Naughty Dog etiketleri yer alıyor. Gelelim bu özel sürümün en önemli parçasına!

O zaman sıkı durun! Uncharted serisinin korkusuz ve bir o kadar eğlenceli kahramanı! Tam 12 inç boyutla geliyor!


Oldukça detaylı çizgilere sahip olan Nathan Drake figürü, 12 inç'lik boyutu ile oyun ve oyun parçaları kolekisyonu yapanların bir hayli ilgisini çekecek.


Ve 12 inç'lik Nathan Drake figürü karşınızda! Bu figür Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition sürümünün en önemli parçası oldu. Bonus için son sayfaya devam edelim!


Yerli MMORPG oyun Kader Mühürleri beta süreci başladı
Playstation 4 rekora koşuyor
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber