Xbox 720'den kötü haber!

Xbox 720'den gelen haber sevenlerinde şok etkisi yaptı.

Xbox 720, Oyun dünyasının en çok beklenenler listesinin ilk iki sırası içinde yer alıyor. Şimdi ise Xbox hayranlarını şaşırtacak bir haber ile kaşınızdayız.

Tüm oyun severlerin büyük merakla beklediği sabırsızlandığı Microsoft Xbox 720′nin E3′de tanıtılması bekleniyordu. Yalnız Microsoft Studios'un bir numaralı yetkilisi Phil Spencer'dan gelen açıklama, Xbox camiası kullanıcıları ve oyun severler için büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

Phil Spencer yaptığı açıklamada: "Evet daha önce yaptığımız açıklamaların arkasındayız. Xbox 360 halen son derece sağlıklı. Üstelik inanılmaz işler yapmaya da devam ediyor. Bence Xbox 360 hükmünü en az iki sene daha sürdürecektir."

"Konsolun ilk versiyonu 11 yıl boyunca piyasada kaldı ve biz bu süreyi uzun bir dönem olarak nitelendiriyoruz. Xbox 360 için de aynı şey neden geçerli olmasın. Üstelik bu konsol şu an için piyasanın en iyisi. Bunun yanında süper ötesi yeni oyunlarla da desteğimiz sürüyor. Şu an Xbox 720 için uygun ortamın olduğunu söylemeyeceğim." dedi.

Far Cry 3'ten yeni trailer geldi!
Gameloft'un iOS ve Android için gelecek oyunları! (video)
Apple Türkiye’ye özel düşük vergili iPhone üretecek, sonunda bizi de düşündüler
Sonraki Haber