Yeni Borderlands oyunundan ilk video!

Gearbox Software yeni Borderlands oyunu için ilk teaser videosunu yayınladı. İşte detaylar!

Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, yeni Borderlands oyunu için ‘Mask of Mayhem’ başlıklı bir dakika civarında bir teaser video yayınladı.

Yeni Borderlands oyunundan ilk video!

2K Games'in oyun basınına yolladığı mail: "Mayhem 2K Games ve Gearbox Software'dan geliyor. Yepyeni ‘Mask of Mayhem’ teaser videosunu şimdi izleyin ve yarın canlı olarak yayınlanacak Gearbox PAX East paneli esnasında daha fazlasını öğrenin."

"En yeni haberler, daha önce görülmemiş duyurular ve sürprizlerin" olacağı Gearbox Software'ın PAX East 2019 paneli 28 Mart tarihinde Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak ve yaklaşık olarak bir saat sürecek. Bu duyurulardan bir tanesinin Borderlands 3 olacağı artık çok açık.

Stüdyo Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile de bunu net bir şekilde işaret etmişti. Borderlands 3 dışında başka oyunların da sinyali verildi. Teaser videoyu yukarıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Peki ya siz Gearbox Software'in yeni Borderlands oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Firma buna ek olarak bir de Borderlands için mobil bir oyun da geliştiriyor olabilir mi? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlere aktarmayı unutmayın. 

Wolfenstein: Youngblood'dan ilk hikaye fragmanı!
PlayStation Plus Nisan 2019 oyunları!
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber