Ailecek izleyebileceğiniz en iyi film önerileri!

Ailecek izlenebilecek en iyi filmleri siz değerli okuyucularımız için bir araya getirdik.

Bildiğiniz üzere son günlerde koronavirüs sebebi ile birçoğumuz uyarılara kulak verip evlerimizde kalmaya çalışıyoruz. Okuyucularımızın evlerinde sıkılmaması adına son zamanlarda oyun ve film içeriklerimizi artırdığımızı fark etmişsinizdir.

Bir film sever olarak diğer film severlerin bu anlamda ne kadar seçici olduklarını tahmin edebiliyorum. Sonuçta her film severin diğer filmlere nazaran daha fazla ilgi gösterdiği türler mevcut. Aksiyon, macera, çocuk, komedi, drama, bilim kurgu, animasyon, suç, aile, fantezi, korku, müzikal, gizem, gerilim, aşk, spor, gerilim, western ve daha birçok örnek mevcut.

Biz de zaman zaman türe göre, zaman zaman IMDb puanlarına göre, zaman zaman ise hasılat gibi farklı özelliklerini dikkate alarak sizlere en güzel film listelerini hazırlamaya devam ediyoruz.

İş güç, okul, arkadaşlar, sosyalleşme vs derken uzak kaldığımız ve oldukça özlediğimiz aile sıcaklığını daha artırmak adına, bu akşam ailecek izleyebileceğiniz birbirinden güzel bazı filmleri siz değerli okuyucularımızın beğenisine sunmak istedik. Filmleri sıralarken IMDb puanlarını göz önünde bulundurduk ve en iyiye doğru sıraladık.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan en güzel aile filmlerinden oluşan film listemize hep birlikte göz atalım. İşte o filmler;

11- Sihirli Kutu - The Last Mimzy

IMDb Puanı: 6,2

Popüler Haberler