En çok izlenen en iyi Netflix filmi tavsiyeleri!

Netflix'de hangi filmi izleyeceğiniz konusunda kararsız mı kaldınız? İçeriğimize göz atın, işiniz kolaylaşsın.

Dizi ya da film denildiğinde akla ilk gelen platformların başında gelen Netflix, zengin içerik sayısı ile izleyicileri cezbetmeye devam ediyor. Dünyada 190’dan fazla ülkede 167 milyon ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmlerini sunan Netflix, yeni yapımları ile içerik sayısını zenginleştirmeye devam ederken, diğer yapım şirketlerinin filmlerini de bünyesine dahil etmeye devam ediyor.

Netflix'te ne izleyeceğinize karar veremiyorsanız, hangi filmi izlesem diye sormaya başladıysanız eğer, sizler için derlemiş olduğumuz Netflix film önerileri içeriğimiz tam da sizlere göre. Sizler için derlemiş olduğumuz Netflix filmleri listemizde, tüm zamanların en çok izlenen yapımlarını bir araya getirdik.

Bilindiği üzere platformda farklı yapım şirketlerinin sağladığı birçok içerik mevcut. Ancak listede Netflix’in kendi yapımları da yayınlanıyor. Listede yer alan filmler arasında ise hem diğer yapım şirketlerinin sunduğu filmler, hem de Netflix orijinal içerikleri yer alıyor. Listede yer alan en az izlenmeye sahip olan film +72 milyon izlenmişken, en çok izlenen film ise +99 milyon izlenme oranı ile zirvede yer alıyor.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan, şimdi de Netflix'in en çok izlenen filmlerinin yer aldığı listeye hep birlikte göz atalım.

Popüler Haberler