En iyi 10 Netflix orijinal filmi!

Dizi ve film izleme platformu Netflix'in en iyi 10 orijinal filmini sizler için derledik.

Dizi ve film izleme platformu Netflix, yapımcılığını üstlendiği filmlerin sayısını artırırken kalite çıtasını giderek yukarı taşıyor. 

Netflix, özellikle de son dönemlerde birbirinden kaliteli birçok önemli filmin yapımına imza attığını belirtelim. Farklı türlerde, farklı dillerdeki Netflix orijinal filmleri, şirketin yapımcılığa adım attığı 2015 yılından sonra kısa sürede film festivallerinde, hatta ödül sezonunda etkili yarışçılar haline geldi.

Eğer Netflix'in orijinal filmleri arasından hangisini izleyeceğinize karar veremiyorsanız ödüllü Netflix filmleriyle dolu listemiz ilginizi çekebilir!

Dünyaca ünlü yönetmenlere hayallerindeki projeleri gerçekleştirmek için imkan sağlayan, bağımsız filmlerin geniş kitlelere ulaşmasını kolaylaştıran Netflix, bugün 10 Oscar ödüllü Roma’dan, bir hafta sonu içerisinde izlenme rekoru kıran Bird Box’a kadar birçok filme imza attı.

Aksiyon, gerilim ve komedinin yanı sıra önemli festivallerde yarışabilecek kapasitede dram filmlerine de yer veren platform, usta ve ünlü sinemacıların yanı sıra dünya sinemasının yükselen yeni yönetmenlerinin projelerine de destek veriyor.

Geçtiğimiz yıl izleyicilerle buluşan The Irishman ve Marriage Story, 2019'un en iyi yapımları arasında sayıldı. Elbette birçok oyuncunun ve yönetmenin yer aldığı bu yapımlara milyonlarca dolar yatırım yapan Netflix, kimi zaman istediği kaliteye ulaşamıyor. Ancak Netflix'in zaman içerisinde oldukça fazla gelişim gösterdiği kullanıcıları tarafından bilinen bir gerçek. Netflix yayınladığı dizi ve filmleriyle, sadece Türkiye’deki seyircileri değil bütün dünyayı ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

Dilerseniz şimdi sözü daha fazla uzatmadan, Netflix'in en iyi orijinal filmlerine hep birlikte göz atalım.

İşte en iyi 10 Netflix orijinal filmi;

Popüler Haberler