İzlemeye doyamayacağınız Netflix dizileri!

Netfilix bünyesinde yer alan, izlemeye doyamayacağınız ve bir an önce bitirmek isteyeceğiniz dizileri sizler için bir araya getirdik.

Soğuk kış günlerinde yapılacak en güzel şeylerden biri de dizi ve film izlemek. Elbette izlenilen yapımın kaliteli olmalı ki, izlerken harcadığınız vakit buna değmeli ve keyif alabilmelisiniz. Bu anlamda siz değerli okuyucularımız için en güzel Netflix Orijinal yapımlarını sizler için listeledik.

Dizi ya da film denildiğinde, akla ilk gelen platformların başında gelen Netflix, izleyicilere birçok içerik sunuyor. Bilmeyenler için belirtelim; Netflix, Aksiyon , korku, macera, suç, animasyon, fantastik , dram, gerilim, gizem, komedi, bilim kurgu ve belgesel gibi birçok türe ev sahipliği yapmakta. Özellikle de orijinal yapımları ile abone sayısını ciddi oranda artırmayı hedefleyen Netflix bu anlamda da oldukça başarılı. 80’den fazla ülkeye uzun soluklu projeler için giren Netflix'in hedefleri oldukça büyük. Zira, Netflix geçtiğimiz yılı 160 milyondan fazla abone sayısı ile kapatmıştı.

Bu arada geçtiğimiz günlerde ücretsiz deneme sürümünü kaldıran Netflix'in, yeni bir kampanyayı da hayata geçirdiğini siz değerli okuyucularımıza duyuralım. Netflix yeni kampanyası ile, yayına sunduğu bazı filmlerin, abone olmayan izleyiciler tarafından da ücretsiz olarak izlenebilmesine olanak sunacak. Bu anlamda kısıtlı içerik sunması beklenen Netflix, bakalım bu hamlesi ile henüz Netflix'i keşfetmemiz izleyicileri kendine çekerek abone sayısını artırabilecek mi?

Neyse, lafı daha fazla uzatmadan dilerseniz Netflix’in en sevilen ve en çok izlenen orijinal dizilerine gelin birlikte göz atalım.

İşte İzlemeye doyamayacağınız, birbirinden sürükleyici Netflix dizileri;

Popüler Haberler