Netflix Nisan 2020 içerikleri belli oldu

Dijital yayın sektörünün en geniş kullanıcı kitlesine sahip olan Netflix’te Nisan 2020 ayında hangi içerikler yayınlanacak? İşte Netflix Nisan ayı içerikleri.

Film ya da dizi denildiğinde akla ilk gelen dijital yayın platformlardan biri de şüphesiz Netflix oluyor. Netflix, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de geniş bir kullanıcı kitlesine sahip. Ülkemizde resmi olarak hizmet veren Netflix, son dönemlerde yayına soktuğu Türk dizilerini artırarak ülkemizde kendisine olan ilgiyi daha da artırdı.

Netflix ülkemizde kendisine olan bu ilgiyi yeterli bulmuş olacak ki, geçtiğimiz aylarda ülkemizdeki ücretsiz deneme sürümünü kullanımdan kaldırma kararı almıştı. Daha öncesinde ise yeni kullanıcılar, Netflix’i ilk bir ay boyunca ücretsiz olarak deneyimleyebiliyor, memnun kaldıkları taktirde ücretli üyelik başlatabiliyorlardı. Ancak şu anda yeni üyeliklerde ilk ay kullanımı ücretsiz değil, artık yeni kullanıcılar Netflix yayınlarını izleyebilmek için doğrudan ödeme yaparak üyeliklerini aktif hale getirebiliyorlar.

Dilerseniz konunun fazla dışına çıkmadan esas konumuza dönelim. Düzenli olarak her ay yayınlanacağı içerikleri paylaşan Netflix, Nisan 2020 listesini açıkladı. Netflix, Nisan ayında da dolu dolu bir takvimle izleyicilerin karşısına çıkıyor. yüksek izleyici kitlesi yakalayan çeşitli orijinal Netflix dizileri yeni sezon bölümleri ile geri dönüyor. Ayrıca dikkate değer orijinal filmler de bu ay gösterime giriyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri Netflix'in Nisan ayı içeriklerinin bulunduğu listemiz ile siz değerli okuyucularımızı başbaşa bırakalım.

İşte Netflix ayı içerikleri!

Popüler Haberler