Netflix'e eklenecek en yeni yapımlar (26 - 29 Şubat)

26 - 29 Şubat tarihleri arasında Netflix'e eklenecek en yeni yapımları sizler için bir araya getirdik.

Netflix film-dizi yapımcılığı ve dağıtımı alanında hizmet veren ABD kaynaklı bir kuruluştur. Netflix, kısaca belirli bir ücret karşılığında online olarak bünyesinde bulundurduğu çok sayıda film, dizi, belgesel vs. izleme olanağı sunan bir platfomdur. Reed Hastings ve Marc Randolph tarafından 1997 yılında ABD’nin Kaliforniya eyaletinde kurulmuştur. İnternet üzerinden gerçek zamanlı veri akışı ve video-on-demand ile posta yoluyla DVD dağıtımı alanlarında uzmanlaşmıştır. Netflix ismi İngilizce internet anlamına gelen “net” ve Amerika’da günlük konuşma dilinde “filmler” anlamına gelen “flicks” kelimesinden türetilmiştir.

Netflix’in ilk iş modeli DVD satışı ve kiralama üzerineydi. Ancak şirketin kuruluşundan yaklaşık bir yıl sonra Hastings, posta yoluyla DVD kiralamaya odaklanmak üzere DVD satışlarını durdurdu. 2007’de Netflix, akışkan medya aracılığıyla internet üzerinden film izleme olanağı sunarak iş alanını genişletti. 2010’da Kanada’ya açıldı ve zaman içinde veri akışı servisi büyümeye devam etti. 2017 Ocak verilerine göre ABD`de 50 milyon, dünyada 98 milyondan fazla abone sayısına ulaşan Netflix, Ocak 2018 itibarıyla 190’dan fazla ülkede hizmet vermeye başladı. Netflix üyeliği üç farklı paketten oluşuyor. Paketlerin herhangi biri için (kredi kartı ile) üye olunduğunda ilk ay ücretsiz hizmet alabiliyordunuz fakat Türkiye’de bu uygulama artık bulunmuyor. İstenildiği taktirde üyelik iptali gerçekleştirilebiliyor.Platformun üyelerine sunuduğu üç paket ve fiyat politikası şu şekilde;

1.Paket (17.99 TL): 1 Ekranda standart çözünürlükte izleyebilirsiniz. Videoları 1 telefon ya da tablete indirebilirsiniz.

2.Paket (29,99): Aynı anda 2 ekran üzerinde izleme ve HD kullanılabilir. Videoları 2 telefon ya da tablete indirebilirsiniz.

3.Paket (41,99): Aynı anda 4 ekran üzerinde izleme ve HD ve Ultra HD kullanılabilir. Videoları 4 telefon ya da tablete indirebilirsiniz.

Birbirinden güzel yapımları kullanıcılarına sunan Netflix'in, 26 - 29 Şubat tarihleri arasında platforma ekleyeceği en yeni yapımlar ;

Popüler Haberler