Netflix'te izleyebileceğiniz en iyi 12 korku ve gerilim filmi!

Netflix'te seyredebileceğiniz en iyi 12 korku ve gerilim filmini sizler için bir araya getirdik.

Özellikle de son zamanlarda tartışmalara neden olan film ve dizileri ile gündemde yer alan Netflix, ülkemizde ciddi bir izleyiciyi kitlesine sahip olmayı başaran sayılı online dizi ve film izleme platformlarının başında geliyor.

Netflix, Aksiyon'dan Dram'a Gerilim'den Bilim Kurgu'ya izlenebilecek birçok türde film ve diziyi bünyesinde barındırıyor. Orijinal içerikleri sayesinde ise kaliteli bir yapım arayan sinemaseverleri oldukça cezbediyor.

Bu içeriğimiz, Netflix üzerinden güzel bir korku ya da gerilim filmi izlemek isteyen sinemaseverler için. Korku ve gerilim filmi anlamında tavsiye arayanlar, listemizde yer alan filmleri sizler için özel olarak seçtik.

Korku ve gerilim filmleri, adından da anlaşılabileceği gibi seyirciye korku ile keyif vermeyi amaçlar. Kötü bir şey olacağını bilerek izlesek dahi korku hissimiz azalmaz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri Netflix'de izleyebileceğiniz ve tüylerinizi diken diken eden sahnelere tanık olacağınız en iyi korku ve gerilim filmleri ile başbaşa bırakalım.

Netflix'te izleyebileceğiniz en iyi 12 korku ve gerilim filmi!

Popüler Haberler