Son zamanların en çok izlenen Netflix dizileri!

Bir Reddit kullanıcısı, dünyanın en popüler ve en fazla abonesi olan film izleme platformu Netflix’te son zamanların en çok izlenen içeriklerini açıkladı.

Koronavirüs pandemisi nedeni ile evlerine kapanan insanların çoğu kendilerini dizi ve film izlemeye adamıştı. Sonrasında yaz geldi, yasaklar azaldı, vs derken sıcak bir mevsimi daha geride bıraktık.

Yaza elveda derken, havaların soğuması ile yeniden dizi ve film sezonu canlanmaya başlıyor. Dünyanın en popüler ve en fazla abonesi olan film izleme platformu Netflix’te son zamanların en çok izlenen orijinal içeriklerini sizler için bu yazımızda bir araya getiriyoruz.

Bir Reddit kullanıcısı, Netflix’te son zamanların en çok izlenen dizi ve filmleri listeleyen bir algoritma geliştirdi. Lamboo isimli Reddit kullanıcısı tarafından geliştirilen algoritma içeriklere puan verdi.

 En çok izlenen film ve dizileri listeleyen bu sistem, daha önce fark etmediğiniz kaliteli bir içerik varsa bu anlamda size yardımcı olabilir. Ancak bu içeriğimizde sadece dizileri ele alacağız.

İşte son zamanların en çok izlenen Netflix dizileri;

Popüler Haberler