Transformers 6 hakkındaki çarpıcı gerçekler!

Transformers film serisi ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıkıyor. Bilindiği üzere, Transformers 6, Paramount'un takviminden kaldırıldı. Peki gelecekte bizi neler bekliyor?

Daha önce yayınladığımız haberlerde Transformers 7'in gösterime giriş tarihinin Paramount Studios tarafından, "takvimlerden" kaldırıldığını açıklamıştık. Zira prequel yani geçmişi anlatan BumbleBee: The Movie 21 Aralık 2018'de gösterime girecek. Toplamda altı adet Transformers filmi bulunacak.

Transformers: The Last Knight, maalesef gişede çakıldı. 300 milyon dolara yakın yapım bütçesine rağmen filmin 600 milyon dolar sınırlarını zorlukla geçebildi ve eleştirmenlerden olumsuz puanlar elde etti.

Transformers filmlerinin geleceği 2021 yılında konumlanacağa benziyor. Müjdeli haber: Artık yönetmen Michael Bay, aşırı milliyetçilik ve üçüncü sınıf esprilerden kurtuluyoruz. Diğer bir güzel haber ise Transformers, birbirinden "ilginç" insanları geride bırakacak. Malum, serinin özellikle son 4 filminde, robotlardan çok insanlar ön plana çıkmıştı. Hatta Optimus Prime gibi bir figür, son filmde sadece 15-20 dakika görülmüştü.

Paramount Studios'tan sızan haberler, 2021 yılında Transformers: Zero filminin gösterime gireceği yönünde. Söz konusu film, Cybetron'da yaşanan iç savaşı konu olacak ve insan faktörü asgari düzeyde kalacak. Stüdyonun planları değişirse, sizi anında haberdar edeceğiz.

Star Wars'un yeni solo filmi yolda!
25 Mayıs haftası vizyona giren filmler!
Tesla’da sular durulmuyor, bir ayrılık daha
Sonraki Haber