Tüm zamanların en iyi 15 Netflix filmi

Netflix orijinal yapımlarından oluşan, 15 filmin yer aldığı listemizi hazırlarken IMDb puanlarını dikkate aldık.

Koronavirüs kapsamında Avrupa‘nın genelinde uygulanan tedbirler kapsamında birçok büyük şehirde insanlar evlere kapanmış durumda.

Koronavirüs sebebi ile uzmanların evden çıkmamayı tavsiye ettiği bu günlerde yapılacak en iyi şeylerden biri de film izlemek olsa gerek. Film izlemek için bir çok platform mevcut. Özellikle de Netflix ve YouTube servisleri için son günlerde fazlaca yoğunluk yaşanıyor. Öyle ki; İnternet trafiğinde önemli bir paya sahip bu trafik sebebi ile bu iki firmaya, kullanıcı erişimini sınırlandırma çağrısı geldiğini belirtelim.

Biz de buradan yola çıkarak Netflix'de yer alan en iyi 15 filmi sizler için listeledik. Bu arada Netflix'in Netflix Party eklentisi adı altında yeni bir uygulamayı kullanıma sunduğunu belirtelim. Nedir bu Netflix Party?

Netflix Party, sevdikleriniz ile aynı diziyi ya da filmi izlerken yanda çıkan sohbet bölümünden arkadaşlarınızda bir aradaymış gibi sohbet ederek film izleme keyfini sizlere sunan bir özellik. Dilerseniz konunun dışına çıkmadan sizler için seçtiğimiz filmlere gelin hep birlikte göz atalım.

Netflix orijinal filmlerinden oluşan listemizi hazırlarken, film seçimlerinizde kolaylık sağlaması için, filmleri IMDb puanlarına göre sıraladığımızı da ayrıca belirtelim.

İşte tüm zamanların en iyi 15 Netflix filmi;

Popüler Haberler