Yüksek gişe hasılatına sahip en iyi yaz filmleri!

Gişe başarıları ile ön plana çıkan, tüm zamanların en iyi yaz filmlerine gelin hep birlikte göz atalım!

Sanıyorum yaz mevsimini sevmeyen çok az insan vardır. Zira yaz mevsimi kimileri için özgürlük, kimileri için eğlence, kimileri için ise aşk demektir. İçimizi ısıtan bu sıcak mevsim, tüm duyguların en yoğun yaşandığı en güzel dönemlerden biridir. O nedenle de yaz mevsimini özelmle bekleriz, gidişi ise çoğu insan için üzüntüye sebep olur. Teknolojioku ekibi olarak bizler de, yaz mevsiminde seyircinin karşısına çıkmış, gişe başarıları ile ön plana çıkan en iyi yaz filmlerini sizler için derledik.

Her ne kadar film izlemek için en iyi zamanın soğuk kış günleri olduğu düşünülse de, aslında büyük stüdyolar gişede başarılı olacağını düşündüğü filmlerin genelde yaz dönemlerinde vizyona soktukları herkesin bildiği bir gerçek. Yüzlerce milyon dolarlık bütçeye sahip yapımlar yaz aylarında beyaz perdeye konuk olurken, dünyanın her yanındaki sinema severler de salonlara akın ediyor. Sözü daha fazla uzatmadan, gişede başarılı olan tüm zamanların en iyi yaz filmlerine gelin hep birlikte göz atalım!

Not: Film sıralamasını gişe hasılat değerlerini dikkate alarak düzenledik. Sıralama en düşük hasılat değerinden en yüksek hasılat değerine doğru ilerliyor.

 İşte tüm zamanların en iyi yaz filmleri;

Popüler Haberler