En çok abonesi olan 20 Türk Youtuber

Ülkemizde en çok aboneye sahip 20 Türk Youtuber’ı sizler için bir araya getirdik. Peki listenin tepesinde hangi isim var?

Youtube isimli video paylaşım sitesinde kafalarındaki konsepte göre kanal açan ve bu kanala çektiği videoları koyan kişilere Youtuber deniliyor. Son dönemde dünya genelinde oldukça ilgi gören Youtuber’lar, ülkemizde de fazlasıyla rağbet görüyor. Makyaj videoları, oyun videoları, eğlenceli içerikler ya da korku içerikleri gibi çok çeşitli alanlarda videolar çeken Türk Youtuber’ların şaşırtıcı derecelerde hayran kitlesi bulunuyor. Hattta öyle ki bu kişilerin Youtube kanalları milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor.

En Çok Abonesi Olan 20 Türk Youtuber

Hal böyle olunca Youtuber olarak bilinen sosyal medya fenomenlerinin başka işlerde kendisini göstermesi de kaçınılmaz oluyor. Kimi çıkardığı şarkılarla dinlenme rekorları kırarken, kimisi ise sinema sektöründe kendisini göstermeye devam ediyor. Hatta bu filmlerden bazılarının oldukça ilgi gördüğünü ve gişede hayli başarılı sonuçlar aldığını söylemek yanlış olmaz. Örnek vermek gerekirse Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi? İsimli film Youtube dünyasının en eski isimlerinden biri olan Enes Batur’un ilk filmi olarak 19 Ocak 2018’de vizyona girmişti. Film, gösterimde kaldığı 11 hafta boyunca 1,4 milyon kişi tarafından izlenerek başarılı bir gişe sayısına ulaşmıştı. Aynı şekilde Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı’nın beraber çektikleri Kafalar Karışık adlı komedi filmi de son zamanlarda çıkan Youtuber filmleri arasında yer alıyor. Peki ama en çok abonesi bulunan Türk Youtuber kim? İşte en çok abonesi olan 20 Türk Youtuber!

Popüler Haberler