En çok takipçisi olan Twitter hesapları - Nisan 2021

En çok takipçisi olan Twitter hesaplarını sizler için listeledik. Takipçi sayısı bazı ülke nüfuslarını geride bırakan kullanıcılar şaşırttı!

Tahmin edeceğiniz üzere sosyal medya denildiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi de şüphesiz Twitter olacaktır. sosyal medya kavramının yapı taşlarından biri olan Twitter, sosyal medya uygulamalarının daha kolay erişilebilir olmasını sağlayan internet ve akıllı telefonların yaygınlaşası ile günden güne daha da popüler bir hale gelmiş durumda.

Özellikle de son dönemde özellikle sesini duyurmak isteyenler için önemli bir kanal haline gelmiş durumda. Eğer doğru etiketleri kullanabilirsiniz ve de takipçi sayınız belli bir seviyenin üzerinde ise yazdıklarınız oldukça dikkat çekecektir.

Dünyanın en popüler sosyal mecralarından biri olan Twitter, her geçen gün daha geniş kitlelere hitap etmeye devam ediyor. Peki Twitter'ın en fazla takipçiye sahip hesapları hangileri?

Takipçi sayısı bazı ülke nüfuslarını geride bırakan kullanıcılar şaşırttı! Eğer siz de en çok takipçiye sahip Twitter hesaplarını merak edenlerdenseniz, bu içeriğimizde hazırlamış olduğumuz listemiz merakınızı giderecektir.

İşte en çok takipçisi olan Twitter hesapları;

Popüler Haberler