Şahan Gökbakar "son tweeti" ile tepki topladı

Ünlü komedyen Şahan Gökbahar, resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile tepki topladı. Son tweetim olarak adlandırdığı tweet kısa sürede olay oldu.

Türkiye'nin en ünlü komedyenlerinden Şahan Gökbahar, resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile tepki topladı. Türkiye'nin geçtiğimiz ay yaşadığı yangın olaylarında resmi hesabından desteğini ve tepkisini her zaman gösteren Gökbakar son tweetini attığını duyurdu.

Dolar kurunda yaşanan çalkalanmalar her şeye yansımış durumda. Bu da ülkeden her kesimin tepkisini topluyor. Şahan Gökbakar da yaşananlara tepkisini gösteren isimler arasında yer alıyor. Gökbakar son tweeti olarak: "Bu da son tweetim olsun dostlar.Ülkemize, çocuklarımıza, gençlerimize, geleceğimize dertlendim."Ben rahatım" deyip kenarda duramadım, yazdım fikirlerimi bu ülkenin bir evladı olduğum icin. Bu kadar. Komedyen olarak, güldürmeye devam. Kalın sağlıcakla..." ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar "son tweeti" ile tepki topladı

Şahan Gökbakar'ın bu tweeti kısa sürede sosyal medyada tepki toplamaya başladı. Ülkenin ekonomik gidişatı ile ilgili özellikle komedyenlerin tepki göstermesi gerektiğini düşünen sosyal medya kullanıcıları tepkilerini göstermekte gecikmediler. Siz Şahan Gökbakar'ın bu tweeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bize fikrinizi belirtmeyi unutmayın.

WhatsApp grup sohbetleri için yeni özelliğini duyurdu!
Flört etmenin aylık maliyeti 1500 TL
Nissan Juke fiyatları dibi gördü! Duster fiyatına Juke fırsatı!
Sonraki Haber